Preuzmite besplatno mobilnu aplikaciju InfoLo i budite obavešteni !

Zapaljen automobil bliskog prijatelja Darka Eleza

Daliboru R. (41) je u čevrtak uveče u centru Loznice, na parkingu, zapaljen automobil „Golf 5
Daliboru R. (41), jednom od bliskih prijatelja nekadašnjeg vođe sarajevskog kriminalnog kartela Darka Eleza, u čevrtak uveče je u centru Loznice, na parkingu, zapaljen automobil „Golf 5“, potvrđeno je „Novostima“ u policiji.
Automobil je, kako saznajemo, na parkingu ostavila Daliborova kćerka, dok je on odsutan iz grada.U krugovima koji su bliski policiji, čuli smo da je, navodno, ostao dužan za „Golfa“, pa su, na ovaj način, oni koji ga duže „naplatili potraživanje“.

zapaljen golf
foto:B.Backović

Centar javne bezbednosti Bijeljina, je svojevremeno, Dalibora R. svrstao, u nekoj vrsti „bele knjige“, kao čoveka čija je oblast autokriminal, ali i obijanje kuća i stanova po Loznici. Za njim je, godinama, bila raspisano više poternica iz RS i BiH, uključujući i one zbog pljački banaka.Uspeo je da izbegne odgovornost, jer su se neki od ključnih svedoka, pred Okružnim sudom u Bijeljini, naprasno setili da ono što su, ranije, govorili „nije tačno“.Pokušao je, dok je bio u pritvoru u Bijeljini, da pobegne, ali je, ubrzo, nedaleko od zatvora uhvaćen.U međuvremenu, vratio se u Loznicu, gde godinama slovi za jednog od „najžešćih momaka“.

-Zna se kako je dobio državljansto, kako je dobio i on nam predstavlja veliki problem, pošto je, praktično, ostao jedini „žestoki momak“ u gradu – rečeno nam je u policiji.

„Novosti“ su istražile, što je i policija priznala, da je državljanstvo Srbije, 2005. godine, dobio kao „borac za ljudska prava“. Obijanje zlatare u Ljuboviji i niz drugih (ne)dela u lozničkom kraju, uz trgovinu narkoticima, pokazali su ko je, zapravo, dobio državljanstvo kao „borac za ljudska prava“, na što je, uzaludno, više puta, ukazivao baner-vrhnaš list.

IZVOR NOVOSTI.RS V.Mitrić foto:B.Backović

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas