Mladen Tubić izrastao je u junaka na prvom futsal meču u Loznici koju su zeleno – plavi igrali nerešeno 3:3 sa odličnom ekipom Karađorđa iz Rače. Mogli su gosti ubedljivo dobiti prvo poluvreme da na golu nije bilo odličnog Tubića, ovako otišlo se na odmor minimalnim rezultatom 0:1 golom Dedića u 4.minutu. Mlada ekipa Loznice u ovoj premijernoj utakmici pred svojom publikom nije uspela da suzbije tremu u prvom delu meča.

Sjajna atmosfera pred oko 400 gledalaca u dvorani podigla je lozničane pa su u drugom delu zaigrali mnogo bolje. Uspeli su da izjednače golom Tomića u 21.min ali veoma kratko jer su gosti ponovo došli u prednost samo 20 sekundi kasnije golom Đorića.

Rezultat u 24.min. poravnava Igor Savić posle lepe akcije. Loznica je u tim momentima imala igru i uspela da dođe u vođstvo golom Branka Borića u 29.min.. Činilo se da će Loznica stići  do ubedljivijeg rezultata ali nisu iskorišćene šanse pa čak i 2. minuta kad je imala igrača više.  Čim su bili kompletni gostujući igrači uspeli su doći do izjednačenja a strelac je bio Krakić u 34. min.

Nesmotren gest kapitena Loznice Golijana bacio je senku na celokupan događaj u dvorani Lagator, posle isključenja Golijana 17.sekundi pre kraja, gosti su imali kazneni udarac za pobedu ali je ponovo zablistao Mladen Tubić i odbranio penal.

– Igrаči su imаli vеliкu trеmu u prvој utакmici prеd svојоm publiкоm i оnа ih је sputаlа, nаrоčitо u prvоm pоluvrеmеnu. Моžеmо mnоgо bоljе dа igrаmо, аli trеbа dа budеmо zаdоvоljni оvim rеzultаtоm prоtiv dоbrе i isкusnе екipе Каrаđоrđа. Тrеbа imаti u vidu i tо dа smо nајmlаđа екipа ligе. Таčnо је dа su tа dvа minutа sа igrаčеm višе јеdаn оd оnih dеlоvа utакmicе u којimа sе nismо nајbоljе snаšli, nоgе su nаm bilе “vеzаnе“ i nismо primеnili оnо štо uvеžbаvаmо nа trеninzimа – каzao je Branko Bоrić po završetku meča.

-Sve čestitke za organizaciju utakmice i ovo je stvarno bilo veliko zadovoljstvo igrati u Lagatoru pred ovolikim brojem gledalaca. Samo sam u Prvoj ligi imao tu čast igrati na ovakvim utakmica i ovakvim uslovima. Mi smo propustili velike šanse u prvom delu meča što se u fudbalu kažnjava i umesto sva tri boda nosimo samo jedan. – kazao je kapiten KMF Karađorđe Miroljub Životić

Predstavnik FS Regiona Zapadne Srbije na ovoj utakmici uručio je KMF Loznica Grad dve futsal lopte. Utakmici su prisustvovali dečaci iz škole fudbala „Respekt“ koji su u poluvremenu imali šta da prikažu publici u dvorani.

U sledećem kolu Loznica gostuje u Užicu.

Dvorana: Lagator, Gledalaca: 400, Sudije: Vladimir Stojanović (Valjevo), Vladan Đermanović (Šabac), Delegat: Dejan Prodanović (Kragujevac)

KMF Loznica Grad: Tubić,Pavlović,Gavrić,Golijan,Tomić S.Lukić,, O. Savić, I.Savić, Borić,D.Lukić, Kovačević,Cerovac, Despotović. Trener Predrag Osećanski

KMF Karađorđe: Životić,Milisavljević,Glišić,Radović,Dedić,Đorić,Krakić,Janić Trener Ivan Miljković.

foto Aleksandar Stojanović

 

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas