Prva prvenstvena utakmica Futsala biće odigrana večeras u SC Lagator pred domaćom publikom. Naš klub KMF Loznica Grad svoju utakmicu odigraće u okviru 3.kola Regionalne lige sa timom KMF Karađorđe iz Rače kod Kragujevca. Utakmica počinje u 19:45 ulaz je besplatan.

Zajedno sa igračima oba tima na teren će izaći dečaci iz škole fudbala „Respekt“ koji će činiti budućnost lozničkog fudbala kako na velikim terenima tako i na futsal utakmicama.

Svoj dolazak najavili su čelnici fudbalskog saveza, poznate ličnosti iz sveta sporta kao i veliki broj ljubitelja fudbala.

-Organizaciono smo se spremili dobro utakmica može odmah da počne. Momci su trenirali tokom prošle sedmice i nošeni pobedom u Aranđelovcu dočekuju kragujevčane u dobroj atmosferi. Želimo što više publike u Lagatoru i nama je najvažnije da radimo na popularizaciji ovog sporta u našem gradu. Rezultati bi trebali da dođu do izražaja tek u sledećoj sezoni. – kazao je Zvonko Sladaković sekretar KMF Loznica Grad.

Momci trenera Peđe Osećanskog i Branka Borića imaju svoj moto sa kojim su krenuli u ovo prvenstvo „Ne činim ništa što može osramotiti mene, moj tim ili moju porodicu, igram za svoj grad, igram za Loznicu“

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas