Prva prvenstvena utakmica Futsala biće odigrana večeras u SC Lagator pred domaćom publikom. Naš klub KMF Loznica Grad svoju utakmicu odigraće u okviru 3.kola Regionalne lige sa timom KMF Karađorđe iz Rače kod Kragujevca. Utakmica počinje u 19:45 ulaz je besplatan.

Zajedno sa igračima oba tima na teren će izaći dečaci iz škole fudbala „Respekt“ koji će činiti budućnost lozničkog fudbala kako na velikim terenima tako i na futsal utakmicama.

Svoj dolazak najavili su čelnici fudbalskog saveza, poznate ličnosti iz sveta sporta kao i veliki broj ljubitelja fudbala.

-Organizaciono smo se spremili dobro utakmica može odmah da počne. Momci su trenirali tokom prošle sedmice i nošeni pobedom u Aranđelovcu dočekuju kragujevčane u dobroj atmosferi. Želimo što više publike u Lagatoru i nama je najvažnije da radimo na popularizaciji ovog sporta u našem gradu. Rezultati bi trebali da dođu do izražaja tek u sledećoj sezoni. – kazao je Zvonko Sladaković sekretar KMF Loznica Grad.

Momci trenera Peđe Osećanskog i Branka Borića imaju svoj moto sa kojim su krenuli u ovo prvenstvo „Ne činim ništa što može osramotiti mene, moj tim ili moju porodicu, igram za svoj grad, igram za Loznicu“

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas