Drama u Loznici! Posvađao se sa suprugom, pa pokušao da se ubije!

Četrdesetogodišnji G. M. iz okoline Loznice primljen je, u ponedeljak pre podne, u Urgentni centar Opšte bolnice u Loznici sa prostrelnom ranom abdomena.
U bolnicu je, kako nam je rekla Dragana Vasiljević, portparolka te ustanove, „primljen u stabilnom stanju“. Ubrzo, posle prijema, počela je operacija i borba lekara za njegov život.

Kako „Novosti“ nezvanično saznaju, G. M. je imao raspravu sa suprugom, posle koje je, iz vatrenog oružja, najverovatnije, iz pištolja, pucao sebi u stomak. Imao je snage, nakon toga, da izađe u dvorište i da kaže: „Ljudi, upucao sam se, vodite me u bolnicu!“
Komšije i rodbina brzo su reagovali i ubrzo je zbrinut u Urgentnom centru. Nezvanično saznajemo da je, više puta, imao razmirice sa suprugom, ali nije bilo nagoveštaja da će, u bilo kom smislu, da upotrebi oružje.

Policija će da utvrdi da li je imao dozvolu za oružje ili ga je, kojim slučajem, ilegalno posedovao. Takođe, biće ustanovljeni i drugi detalji tog događaja.
Poznanici povređenog Lozničanina kažu da je uvek bio vredan i dobar čovek, već duže vremena radi u firmi kao fizički radnik i ne bira posao, ali mu je „očigledno puklo u glavi, pa je digao ruku na sebe“ – navode oni.

Izvor Novosti

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas