Sunčana Reka biće domaćin 8.Memorijalnog šahovskog turnira „Božidar Kićović – Kića“ nagradni fond 350 hiljada (video)

Od 15. do 19. novembra 2023. godine, etno selo Sunčana Reka biće domaćin Osmog Memorijalnog šahovskog turnira „Božidar Kićović – Kića“, u organizaciji grada Loznice, etno sela i šahovskog kluba „Loznica grad“. Ovaj turnir, posvećen uspomeni na Božidara Kićovića, istaknutog šahistu i ljubitelja ovog sporta, okupiće i ove godine učesnike iz raznih delova zemlje i inostranstva.

Turnir će se igrati u 7 kola, koristeći Švajcarski sistem, što omogućava svakom igraču da se nadmeće bez eliminacije, sve do poslednjeg kola. Očekuje se veliki broj učesnika, što potvrđuje rastući interes za šah u regionu.

Nagradni fond od 350.000 dinara svakako predstavlja dodatni motiv za takmičare, ali organizatori naglašavaju da je duh druženja i poštovanje prema tradiciji i nasleđu Božidara Kićovića ono što ovaj turnir čini posebnim.

Za prijave i više informacija, zainteresovani mogu kontaktirati:

  • Novoselski Zoran na broj 062 256 805,
  • Milošević Pero na broj 061 314 9119,
  • Marković Dragan na broj 065 2067 111.

Turnir ne samo da promoviše šah kao sport, već i pruža priliku za susret i razmenu iskustava između igrača različitih generacija i kultura, čime se jača međunarodna šahovska zajednica.

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas