Krađa ili ne ! Izgubili posle kraja utakmice (video+foto)

Rukometaši Loznice poraženi su na svom terenu od ekipe Goč Merkur rezultatom 29:30

Najpre treba istaći da su ovi momci koji su nastupili za Loznicu POBEDNICI jer su ostavili srce na terenu kako bi se suprostavili najboljoj ekipi u ligi ali to je mišljenje tamo nekih rukometnih radnika. Ovde su naši momci dokazali da su oni najbolji tim u ligi.

Svi do jednog zajedno sa trenerima zaslužuju najveće pohvale jer je publici u Lagatoru bio ponos gledati kako ponizno na noge bacaju favorizovanu ekipu.

Čudne sudijske odluke tokom čitavog meča držale su goste u igri a na kraju meča sledi šlager.

Par sekundi pre kraja pri rezultatu 29:29 dosuđen je prekršaj za goste. Igrač Goča želeo je što pre izvesti udarac i uputio ga na gol. Sjajni golman Loznice odbranio je šut i vreme je isteklo. Sudija pokazuje rukama kraj meča, stavlja pištaljku u džep, pokazuje gostujućem igraču da je utakmica gotova i onda sledi šok. Sudije menjaju odluku, dosuđuju da se ponovo izvede udarac.

Iz tog udarca gosti postižu pogodak i slave pobedu.

Dali je ovo krađa ili ne, mi ne razumemo ali znamo da još nikada nešto ovako nismo videli.

Sve ovo možete pogledati na snimku koji smo postavili.

Na kraju, kao registrovani zvanični mediji, iskazujemo veliko poštovanje prema igračima MRK Loznica. Vaš stav prema bolesnom osobom je potpuno ispravan. Izjave u drhtavi mobilini telefon ostavite jadnicima koji imaju potrebu za tim. BRAVO ZA PONOS

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas