SPS u Loznici obeležio 23 godine postojanja

U sklopu obeležavanja 23 godine od osnivanja Socijalističke partije Srbije (SPS) u Loznici, danas je u Vukovom domu kulture održana svečana akademija, kojoj su, pored rukovodstva i članova SPS i ministarke zdravlja Slavice Đukić Dejanović, prisustvovali predstavnici lokalne samouprave drugih koalicionih stranaka.

Nakon otvaranja svečanosti intoniranjem Internacionale, prisutnima se obratio predsednik SPS u Loznici Jovan Todorović, koji je tom prilikom rekao da tokom 23 godine od kako stranka postoji, skoro dve decenije bila aktivan i značajan činilac vlasti, zahvaljujući kvalitetu svojih ideja i kadrova, kao i predanom i upornom radu.

Prema njegovim rečima, današnja manifestacija pod sloganom „Mi trajemo“ je „dokaz da traju samo prave vrednosti, a narod u toj partiji prepoznaje političku opciju koja zastupa interese onih koji su žrtve tranzicije, žive u siromaštvu ili su nezaposleni, onih kojima treba obezbediti život dostojan čoveka“.

Todorović je rekao da je tokom svog političkog rada naučio da se politički rival mora poštovati čak i onda kada je poražen.

„Dajte mi junaštvo da ga pobedim, a čojstvo da ga sačuvam od samoga sebe“, rekao je Todorović, naglasivši da SPS ne odustaje od svog levičarskog opredeljenja i borbe za socijalnu pravdu, jednakost i solidarnost.

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas