Rukometaši slavili u Obrenovcu , fudbaleri Loznice putuju u Pirot

Još jedna pobeda u nizu rukometaša Loznice zabeležena je u Obrenovcu protiv ekipe Radničkog rezultatom 37:29

Veoma raspoložena ekipa trenera Nedeljkovića deklasirala je domaćina visokim rezultatom. Možda je moglo i više ali je Nedeljković odmorio igrače koji imaju najveći teret u ekipi zbog napornog igranja sreda subota sreda. Blistao je na golu Vladimir Janković dok je mrežu domačih nemilosrdno rešetao Mitrović.

Posle ovog kola Loznica se nalazi na 1. mestu sa osvojenih 24 boda. U sledećem kolu u subotiu sa početkom u 20h u dvorani Lagator dočekaće ekipu PKB

Fudbaleri Loznice u subotu igraće u Pirotu sa ekipom Radnički u okviru 28 kola Prve lige Srbije. Oni će put Pirota dan ranije tačnije u petak. Pokušaće ekipa trenera Mićića da povrati samopouzdanje posle poraza na domaćem terenu od IMT-a. Biće teško jer je Radnički i na Lagatoru jesenas namučio Loznicu. Domaća ekipa nalazi se u opsanoj zoni ispadanja pa je imperativ pobede na njihovoj strani. Utakmica počinje u 16h.

Futsaleri Loznice igraju poslednje kolo u Drugoj ligi Srbije. Oni će u Lagatoru u subotu od 18h dočekati ekipu Jastrepca. Loznica je obezbedila baraž za Prvu ligu tako da će šansu na ovom meču ponovo dobiti šest omladinaca. Nekoliko igrača među kojima je i Perić ima povrede pa trener Despotović neće rizikovati kako bi oni bili spremni za baražne utakmice.

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas