Počeo 21 Sabor šumara u Vrnjačkoj BANJI -ne damo ono što su nam preci ostavili

Saborovanje srpskih šumara svečano je proglasio otvorenim mr Igor Braunović, generalni direktor JP „Srbijašuma“, koji se saborašima i šumarima zahvalio što mu daju stopostotnu podršku  u svakom pogledu od značaja i za preduzeće i za državu i sav naš rod.

-Ne dam.Ne dam. Nisam dao.Ne dam.I neću dati -rekao je Braunović, čije su reči propraćene velikim aplauzom.

-Jer ono što smo nasledili od naših predaka možemo da predamo jedino našim potomcima, a ne belosvetskim hoštaplerima i prevarantima -naglasio je Braunović. -I tako će biti dok sam ja ovde i dok ste vi ovde i dok mi dajete stoprocentnu podršku i snagu da se borim za očuvanje naših resursa i onoga što su naši preci podigl sačuvali i posadili kroz vekove.

Braunović je učesnicima sabora rekao da je ove godine njih biti više, „jer neće biti onih koji su im se predstavljali kao dragi gosti, dok se jelo pilo i veselilo i pevali, a kad su trebali da stanu uz njih nije ih bilo.Trebali su, naglasio je Braunović, da stanu uz sebe, „jer su isto „Vojvodinašume“, nacionalni parkovi i ostala preduzeća i resursi bili ugroženi kao oni „Srbijašuma“.

-Samo smo mi mi borili, podigli glas i jedino ćemo mi uspeli da se izborimo i da sačuvamo svoje, pošto nije svojtsveno nama da ćutimo i saginjemo glava što nikada nećemo činiti. -poručio je Braunović. – HVALA NA podršci.Hvala što čuvate, ne svoje preduzeće i vaše položaje, jer oni nikad nisu bili ugroženi, već što čuvate svoju zemlju i njeno bogatsvo kako biste je ostavili svojim potomcima.

Braunović je pozvao saboraše šumare da zajedno idu da bodre našu reprezentaciju, zaključujući : -Da budemo jedinstveni, razdragani i veseli i raspoloženi, kao i svake godine, i time ćemo i da pobedimo.

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas