MOTOČAŠĆE OPET U LOZNICI: Spektakl počinje 20.jula

Moto klub Black dragonsi iz Loznice i ove godine organizuje „Motočašće 2023“ za pamćenje. Ove godine program traje dan duže i počinje 20 jula i traje do 23. Pripreme su u završnoj fazi, a u susret njima organizuju se menifestacije, nešto poput generalnih proba, koje su jako posećene.
Da štimung bude, u završnici manifestacije, zaista, za pamćenje, po rečima organizatora Miroslava Popovića, potrudiće se i Alen Islamović, Crna strela, SOLO, Infuzije i zvezde večeri Rock ko fol.

– Prošle godine Loznica je bila centar moto zbivanja, sa rekordnom posetom -priča Popović.
-Iz godine u godinu organizacija raste i mi kao klub gledamo da nastavimo taj trend, te zbog toga ove godine ide proširen program. Lane smo u mnogome uspeli da predstavimo naš Grad i turističke potencijale istog, za vreme održavanja skupa nije se mogao naći slobodan krevet za spavanje. Gosti su nam dolazili iz svih krajeva bivše Jugoslavije, pa i Evrope. „Motočašće“ je upisano na mapi međunarodnih događaja, a u prilog tome govori nam teks Generalija koji nas je uvrstio u prvih 6 moto događaja koji se ne smeju propustiti. Svi koji su bili, oduševljeni su našim gradom, gostoprimstvom i posebnom ljubaznošću za sve posetioce skupa. Ove godine vlada još veće interesovanje za koncerte jer po rečima mnogih “ pogodili smo sa izvođačima“.

Motočašće se održava na platou železničke stanice u Loznici, u samom srcu grada. Ovogodišnja organizacija, baš kao i predhodnih godina, ima punu podršku grada Loznica, Turističke Organizacije Loznice, svih javnih preduzeća, velikog broja partnera.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas