MALI ZVORNIK Uručene nagrade uspešnim učenicima

Nosiocima diplome „Vuk Karadžić“, učenicima generacije, đacima koji su postigli uspeh na republičkim takmičenjima i nastavnicima koji su doprineli njihovom uspehu opština Mali Zvornik u sredu, 14. septembra, priredila je tradicionalni prijem u sali Skupštine opštine i uručenje nagrada za ostvarene rezultate.
Nagrađeno je ukupno 16 učenika i nastavnik, među kojima 15 učenika osnovnih škola i učenik Srednje škole sa područja malozvorničke opštine.
Kao nagradu za ostvareni uspeh, oni su ovom prilikom od opštine dobili knjige i novčane iznose od po 15.000 dinara i 20.000 dinara.
Nagrade učenicima i nastavnici uručili su zamenik predsednika opštine Mali Zvornik, Milisav Despotović i zamenik načelnika Opštinske uprave, Branko Ilić.
Oni su čestitali učenicima na ostvarenim rezultatima i poželeli im uspeh u daljem školovanju.
Čestitke na ime uspeha učenika oni su ovom prilikom uputili i njihovim mentorima i roditeljima.
Najviše nagrađenih učenika je u Osnovnoj školi „Branko Radičević“ u Malom Zvorniku, gde su od 6 nosilaca Vukove diplome 2 poneli i zvanje učenika generacije.
Prema broju nagrađenih, sledeća je Osnovna škola „Braća Ribar“ iz Donje Borine, gde je među 5 nagrađenih učenika, 1 đak generacije i 1 učenik koji je osvojio 3. mesto na republičkom takmičenju iz srpskog jezika.
U Osnovnoj školi „Stevan Filipović“ u Radalju nagrađena su 2 učenika, od kojih je jedan poneo titulu učenika generacije.
U Osnovnoj školi „Nikola Tesla“ u Velikoj Reci nagrađen je učenik generacije, dok je u Osnovnoj školi „Miloš Gajić“ u Amajiću i Srednjoj školi u Malom Zvorniku nagrađen po jedan nosilac diplome „Vuk Karadžić“, koji su takođe proglašeni i učenicima generacije.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas