Ekipe Elektrodistribucije u Malom Zvorniku, uz podršku kolega iz Loznice i Novog Sada, od ranih jutarnjih časova, u mesnim zajednicama Radalj, Donja Trešnica i Brasina, nastavile su rad na otklanjanju kvarova na elektromreži, koje su prouzrokovale snežne padavine.

Uporedo sa navedenim radovima, nastavljeno je i čišćenje snega na putevima u Brasini, na putu ka zaseoku Gaj i pored železničke pruge, na deonici Brasina – Batar Polje, kao i u zaseoku Zverovići u Donjoj Trešnici.

Prema rečima predsednika opštine, Zorana Jevtića, koji je danas obišao radove na području opštine, prioritet u radovima na čišćenju puteva i dalje su deonice od značaja za rad ekipa EPS-a koje vrše osposobljavanje elektrodistributivne mreže, kako bi u što kraćem roku mogle da stignu na lokacije, otklone kvarove i uspostave uredno snabdevanje strujom.

Jevtić je rekao da je situacija na terenu teška i komplikovana, budući da ima mnogo nepristupačnih deonica i mesta na kojima su stabla pala na put ili pokidala električne vodove i zamolio sugrađane za strpljenje i razumevanje.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas