Komandiru produžen pritvor

Krivično veće Osnovnog suda produžilo pritvor nekadašnjem komandiru u Loznici i Krupnju zbog više krivičnih dela

KRIVIČNO veće Osnovnog suda u Loznici donelo je rešenje kojim je Slaviši M., bivšem komandiru policije u Krupnju i Loznici, produžen pritvor za još mesec dana, potvrdio je za „Novosti“ vršilac funkcije predsednika ovog suda Dragan Cvetanović.

Slavišu M. je, još pre više od mesec dana, OJT u Vranju optužilo za krijumčarenje ljudi, posle jednomesečnog pritvora u kom je bio u tom gradu na jugu Srbije. U Vranju će, u Osnovnom sudu, uskoro početi suđenje Slaviši M., koji je sada u pritvoru u Okružnom zatvoru u Šapcu, gradu gde su ga, ne tako davno, njegovi bliski prijatelji „videli“ kao mogućeg „policijskog šerifa“, što se izjalovilo, prvo hapšenjem u Vranju, a potom i u Loznici.

Hapšenje Slaviše M. je u Loznici uznemirilo njegove „saborce“, među kojima i one koji su, zahvaljujući njemu, bili privilegovani, pa su, sa opskurnim obrazovanjem, dobili da rade ili kao školski policajci ili u odseku za strance, baš onom koji treba da „lovi“ osumnjičene za krijumčarenje ljudi, zašta je sada već bivši starešina, ne samo osumnjičen, već i optužen.

Opširnije na NOVOSTI.RS

Оставите одговор

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas