Jedna od najubedljivijih pobeda Loznice ikad 7:0 (video)

Loznica u velikom stilu stavila tačku na 23 kolo Prve lige Srbije zabeleživši jednu od najvećih pobeda ikad. Vratila je danas Loznica Dubočici za nekadašnji poraz takođe od 7:0 u Leskovcu iz vremena kada je Loznica bila drugoligaš.

Goleadu u Klupcima otvorio je najbolji strelac lige Dragiša Komarčević posle napravljenog kaznenog udarca nad njim u 13 minutu. Ponovo je Komarčević zatresao mrežu u 25 minutu i to na efektan način posle asistencije Ilića. Mladi Stanojlović postigao je svoj prvi pogodak u 43 minutu kada je predriblao golmana Mladenovića i sa leve strane iz nimalo lake pozicije zatresao mrežu. Na odmor se otišlo sa tri gola u mreži gostiju da bi u nastavku utakmice Loznica postigla još četri gola. Milan Ilić krunisao je svoju dobru igru golom u 54 minutu na asistenciju Vraštanovića za 4:0.  Trener Mićić ubacio je u igru sve mlade igrače sa Klupe koji su željni igre pa su dali veliki doprinos ubedljivoj pobedi. Spasenović je u 60 minutu odlično pronašao u kaznenom prostoru Janjuševića za 5:0. U 76 minutu igru napušta Komarčević i predaje traku mladom Bogdanu Bogdanoviću koji samo 40 sekundi po ulasku postiže svoj prvenac u prvoligaškom takmičenju i rezultat od 6:0 Tačku na katastrofu gostiju stavio je mladi Slobodan Stanojlović u 90 minutu kada je perfektno lobovao gostujećeg golmana Mladenovića.

Na kraju utakmice Solunci koji su se nalazili van stadiona u vreme utakmice, kada su se stvorili uslovi ušli su do ograde kako bi proslavili ovu pobedu sa igračima.

LOZNICA: Ružić,Ilić (Milovanović) ,Spasenović,Bogićević.A.Matić (G.Matić),Stanojlović,Komarčević (Bogdanović) ,Vraštanović (Živanović),Ristivojević,Belić,Ivić (Janjušević)

Igrač utakmice: Slobodan Stanojlović (Loznica)

POGLEDAJTE GOLOVE

POGLEDAJTE CEO MEČ

 

 

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas