Lozničani će danas u 23 kolu Prve lige Srbije dočekati ekipu Dubočice iz Leskovca. Utakmica se igra u Klupcima sa početkom u 15:00.

Posle nezasluženog poraza iz sumnjivog penala u Pančevu prošle subote, Loznica danas ima priliku da uveća bodovni saldo.

Još uvek su nekako sveža sećanja svega što se dešavalo u Leskovcu jesenas kada su se Lozničani vratili samo sa bodom zahvaljujući nekom drugom faktoru.

Dubočica se nalazi u opasnoj zoni. Sigurno će se boriti do kraja, kako bi se spasli i priželjkuju povoljan rezultat protiv Loznice.

Komarčević i saigrači nemaju pravo na kiks kako bi bezbedno nastavili takmičenje. Bodovna razlika između ekipa je mala, tako da svaki kiks donosi rizik. Dragan Mićić na ovoj utakmici ne može računati na Milinkovića zbog kartona a pod znakom pitanja je i Goran Matić zbog povrede.

-Nezgodna su ekipa, dolaze nam posle pobede nad Zemunom raspoloženi dok mi i dalje žalimo za utakmicuom u Pančevu. Daćemo sve od sebe kako bi zabeležili pobedu, kvalitetniji smo ali time ne pocenjujemo protivnika – kazao je kapiten Loznice Dragiša Komarčević

PRATITE NAŠ YOUTUBE KANAL LOZNICA INFO I FACEBOOK STRANICU LOZNICA INFO

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas