Donji veš za muskarce – po kojim kriterijumima treba birati?

U potrazi ste za muškim donjim vešom, a ne znate odakle početi, na koji način birati? Izbor na tržištu je toliko veliki da je mnogim prilično teško snaći se u moru različitih proizvođača, firmi i lokala koji proizvode i prodaju kvalitetan donji veš za muškarce.

Bilo da ste u potrazi za komforom, praktičnim krojevima, ili želite modele koji će najbolje pristajati vašoj figuri, postoje određeni kriterijumi na koje prvenstveno morate da obratite pažnju.

Ukoliko niste sigurni kako je najbolje birati donji veš, evo nekoliko korisnih saveta koji će vam sigurno biti od velike koristi prilikom odabira.

#1 Udobnost je najvažnija – birajte po građi tela

Jedan od bitnih kriterijuma za odabir donjeg veša jeste prema građi tela. Da li ćete odabrati odlične slip gaće za muškarce ili adekvatne bokserice, pre svega zavisi od vaše građe i toga šta je ono što više volite da nosite.

Slip gaće preferiraju muškarci kojima su ovakvi modeli praktičniji za nošenje i koji ističu njihove dugačke noge i izvajano telo. Za bokserice se odlučuju tipovi muškaraca koji imaju veća bedra i koji žele veću pokrivenost u toj oblasti.

Bokserice se preporučuju kao udoban i idealan donji veš kod muškaraca koji se bave raznim sportovima, kao što su: biciklizam, trčanje, joga, itd.

#2 Prirodni materijali – kvalitet je najvažniji od svega

Pored građe tela, jedan od najvažnijih kriterijuma za odabir adekvatnog donjeg veša za muškarce jesu materijali od kojih je on izrađen. Materijal koji se najbolje pokazao jeste svakako pamuk sa malo elastina kako bi veš bio lako prilagodljiv i prijatan za nošenje u svim prilikama.

Prirodni materijali su veoma bitna stavka prilikom odabira visokokvalitetnog veša koji će prijati svačijem tipu kože. Ovo je od velike važnosti kod svih onih koji imaju problematičan tip kože koj ne trpi sintetiku i ostale veštačke materijale koji će samo izazvati iritacije kože.

Razlog zbog čega je pamuk toliko prijatan za nošenje jeste što ne zadržava znoj prilikom vežbanja, ne izaziva alergije, i propušta dovoljnu količinu vazduha što omogućava koži da nesmetano diše.

Osim pamuka, materijali koji su najadekvatniji za nošenje su svila, lan i konoplja, zahvaljujući njihovoj dugotrajnosti i otpornosti na vlažnost i buđ. Odlični su sprovodnici toplote, propuštaju vazduh, a pre svega su  izuzetno lagani za nošenje.

#3 Renomirani proizvođači – odaberite idealnog za vas

Kada birate kvalitetan veš, jako je važno da pronađete renomirane proizvođače koji isključivo koriste prirodne i kvalitetne materijale u proizvodnji. Na tržištu postoji mnogo kompanija i firmi koje se bave visokokvalitetnom izradom veša za muškarce i žene, pidžama, spavaćica, pamučnih majica, itd.

Ukoliko odaberete pravi brend koji je poznat po prvoklasnim modelima koji pristaju svakom tipu muške građe, olakšaćete sebi mnogo toga na duge staze. Pre svega, uštedećete vreme u potrazi za idealnim mestima na kojima možete pronaći adekvatan veš za sebe.

Takođe, navićićete se na određene materijale, krojeve, boje i dezene koje ćete nositi u najrazličitijim prilikama ispod pantalona, šortseva, trenerki, itd. i kojim ćete biti veoma zadovoljni.

#4 Prava veličina – zlatno pravilo prilikom odabira

Još jedno važno pravilo, koje mnogi smatraju zlatnim pravilom kada je reč o odabiru veša, jeste odabir prave veličine. Ukoliko odaberete adekvatan broj donjeg veša koji Vam najbolje pristaje, nećete morati da brinete o nelagodnom i neprijatnom osećaju koji mogu da stvaraju muške bokserice, slip gaće, ili bilo kakvi drugi modeli.

 

Ako, s druge strane, promašite adekvatnu veličinu, možete se oprostiti od udobnosti i prijatnog osećaja. Vrlo često, donji veš koji je tesan i koji se useca u kožu može da izazove različite neželjne reakcije, kao što su iritacije kože, crvenila, alergije, osipe, bubuljice, itd.

#5 Ogovarajuća potpora – bitan faktor za svakog

Ukoliko želite da odaberete idealan donji deo veša za muškarca, bitan faktor koji se svakako ne sme zaboraviti jeste da taj veš ima odgovarajuću potporu i da je skrojen tako da prati liniju tela.

 

Ovakav model veša ima čvrstu potporu za genitalije, a u isto vreme je izrađen od najfinijeg materijala, kao što je pamuk sa malo dodatog elastina kako bi model bio prijatan i komforan za nošenje.

Birajte onaj donji veš u kom se osećate prijatno i komforno

Najvažniji kriterijum od svih jeste da Vam se određeni model donjeg veša sviđa i da se u njemu osećate prijatno i komforno. Bez toga je svaki drugi kriterijum uzaludan, bilo da se radi o različitim materijalima, modelima, dezenima, veličinama, i slično.

Ukoliko pronađete adekvatnog proizvođača, model i materijale koji vama najviše odgovaraju, ne morate tražiti i razmišljati dalje. Svaki odabir je individualna stvar koja isključivo zavisi od Vašeg ličnog stila, ukusa i afiniteta!

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas