Mitar Obradović uručio još jednu vrednu donaciju zdravstvu u Loznici (video+foto)

Direktor I vlasnik lozničke kompanije „Neli“ Mitar Obradović danas je uručio vrednu donaciju Domu zdravlja “Dr Milenko Marin” i Opštoj bolnici.

Mitar Obradović  još jednom potvrđuje privrženost svom gradu, i kroz svoje delovanje pokazuje da humanost nije samo jedna od reči na papiru, već da svakoga dana možemo uraditi nešto kako bismo pomogli onima kojima je pomoć zaista i potrebna.

-U moje ime i ime kompanije Nelly i mojih zaposlenih, želim da uručim pakete svim zaposlenim koji rade u KOVID-u da se zahvalim našim junacima koji brinu o zdravlju naših građana, da im se odužimo jer to su ljudi koji kad dođu na posao ne znaju kada će se vratiti. Oni rizikuju svoje živote i živote svojih porodica i ovo je samo jedan mali znak pažnje – kazao je Mitar Obradović

Dr Branka Krasavac direktor Doma zdravlja „Dr Milenko Marin“ zahvalila se kompaniji Nelly i Mitru Obradoviću na pomoći i humanost u zdravstvu tokom borbe u suzbijanju Kovida.

-Više puta me je pozvao i nudio novčanu pomoć, nisam zloupotrebljavala njegovu dobrotu ali ovaj humani gest me stvarno ganuo i svaka mu čast da je pomislio na naše lekare, sestre i sve zaposlene koje rade u Domu zdravlja i Opštoj bolnici – kazala je Dr Branka Krasavac posle čega je dodelila zahvalnicu Mitru Obradoviću ispred Doma zdravlja.

-Ovo je jedna veliki gest i jedna velika pomoć i jedno veliko hvala gospodinu Obradoviću za ovo što je pomogao ljudima koji nesebično se žrtvuju u ovim uslovima – rekao je dr Milan Todorović direktor Opšte bolnice u Loznici i potom uručio zahvalnicu Obradoviću.

Sada nije vreme da se misli na to što nemaš. Misli na to šta možeš da uradiš sa onim što imaš ! je najlepša  poruka koja se mogla poslati danas u Loznici.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas