Ceca se udaje u februaru 2015?

Iako su mnogi pomislili da će Svetlana Ceca Ražnatović ostati večno udovica, ako je verovati astrologiji, to se neće dogoditi, jer joj zvezde proriču udaju! Naime, folk divi je astrolog predvideo da će u ovoj godini upoznati čoveka svog života, a potom se i udati za njega.

„Ceca će u septembru ili novembru ove godine upoznati muškarca za kojeg će se udati u februaru 2015. Čovek koji će osvojiti pevačicino srce je sa ovih prostora, izuzetno je bogat, a vezan je za inostranstvo, jer je tamo započeo veliki biznis“, kaže astrolog Dušan Veličković i dodaje:panda-png

„Susret između njih dvoje biće fatalan, jer će ih privući obostrana hemija koja će se javiti čim se upoznaju. Veliku strast i ljubav oboje će osetiti, a to je upravo ono što pevačica čeka godinama. Njih dvoje neće nimalo razmišljati, već će odmah započeti vezu, a 2015. Ceca će sa izabranikom svog srca stupiti i u brak, i to u februaru. S obzirom na to da je njena Venera u Raku, to ukazuje kako će njen naredni brak biti sa izuzetno uspešnim i situiranim biznismenom, koji je povezan sa Amerikom i Kanadom. Novi izabranik odvešće je negde daleko, na obalu nekog okeana ili mora, gde će njena duša pronaći mir“, zaključio je poznati astrolog.

Izvor: Alo!

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas