Učiteljica ubijena u Boru

Rumena G.M. iz Bora, učiteljica u penziji pronađena je danas mrtva u svom stanu u ulici Albanske spomenice 9/29. Njeno beživotno telo pronađeno je danas, a sumnja se da se radi o svirepom ubistvu koje se dogodilo pre više od dva dana.

Na ulazu u stan vidljivi su tragovi krvi, ali ne i nasilno obijanje ulaznih stana, pa se pretpostavlja da je žrtva sama otvorila vrata svom ubici.

U razgovoru sa komšijama, Blic saznaje da je Rumena bila jedan od aktivnijih članova ”jehovinih svedoka”, i da su u njenom stanu često održavani verski sastanci.

„Bila je mirna i povučena žena, koja se na sve načine trudila da komšije privoli svojoj veri. Neretko je čak i kuvala penzionerima i objašnjavala im značaj vere kojoj pripada. Ipak, nikada nije bila napadna, bila je mirna, kulturna i lepo vaspitana“, rekao je jedan od njenih komšija.

Pretpostavlja se da su beživotno telo starice pronašli upravo pripadnici “Jehovinih svedoka”, koji su alarmirali policiju. Motivi ubistva nisu poznati, a uviđaj na licu mesta obavio je Okružni javni tužilac iz Zaječara. Obdukcija tela učiteljice Rumene biće obavljena sutra kada će se znati više detalja.

Izvor: Blic

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas