Jedan čovek bacio je senku na rad i trud velikog broja ljudi koji žele da vrate Srpski boks na staru slavu. Liga je počela i biće veoma zanimljiva. Icident koji se dogodio u Novom Sadu na meču Vojvodina – Radničkog ne bi trebao da utiče na dalji tok ukoliko reaguje pre svega predsednik BSS Nenad Borovčanin.

Kako prenosi Sportski žurnal, predsednik Bokserskog saveza Srbije potvrdio je za ovaj list da je Milenko Tomić nokautirao sudiju Aleksandra Vučićevića nakon meča prvog kola Bokserske lige Srbije između Vojvodine i Radničkog iz Kragujevca.

Nakon meča, neko iz publike je prišao sudiji Vučićeviću i klasično ga nokautirao nakon čega je nastala opšta tuča u stonoteniskoj sali SPENS.

Ishod meča između Vojvodine i Radničkog odlučio je duel u super teškoj kategoriji između Dušana Veletića i Stefana Jovanovića. U drugoj rundi je nakon guranja Jovanović je pao i povredio ruku nakon čega nije nastavio meč, a sudija je diskvalifikovao Veletića i Radnički je slavio sa 10:6. Kako prenosi Žurnal, diskvalifikacija je bila povod za napad na sudiju.

Predsednik BSS Nenad Borovčanin za Žurnal je potvrdio da je napadač na sudiju Milenko Tomić, sportski radnik iz Bijeljine čiji je bokser Dušan Veletić pozajmljen Vojvodini. Borovčanin je najavio da će tražiti da odgovorni za incident budu procesuirani.

Bokseri Loznice u prvom kolu su poraženi u Valjevu od ekipe Metalca rezultatom 10:4. Blistala su dvojica boksera kapiten Stefan Panić i Vladan Babić. Oba boksera završila su meč prekidom.

 

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas