Loznica pokorila Požarevac i Aranđelovac (video)

Nenad Radić član Gradskog veća zadužen za sport sa radošću je dočekao jučerašnje rezultate za razliku od prošlog vikenda. Pobede su zabeležili fudbaleri i futsaleri Loznice na strani i doneli vredne bodove.

Fudbaleri Loznice su u Požarevcu igrali prvenstvenu utakmicu Srpske lige Zapad u okviru 10.kola. Pobedili su minimalnim rezultatom 1:0 a strelac je bio ko drugi nego kapiten Stevanović. Imao je kapiten još prilika da se upiše u strelce ali nije bio precizan u završnici. Iznenadili su fudbalsku javnost momci trenera Vukašinovića. Mladi Radnik ove sezone igra odlično i ima zapažene rezultate. Pametno je Loznica odigrala ovaj meč, čekala je svoju priliku i dočekala a kasnije imala šanse da poveća svoju prednost. Suđenje je opet bilo na skorz niskom nivou u dva navrata u izglednim prilikama zaustavljeni su napadi Loznice. Na sreću u drugom poluvremenu pomoćni sudija je ispravno reagovao i poništio gol Mladom Radniku.

Loznica se posle 10.kola nalazi na 9. poziciji sa osvojenih 13. bodova. U sledećem kolu na svom terenu dočekaće ekipu Jedinstva sa Uba.

Prvu istorijsku pobedu zabeležio je najmlađi sportski klub u gradu. Futsaleri KMF Loznica Grad pobedili su u Aranđelovcu domaću ekipu 7:0 u okviru drugog kola Regionalne lige. Za razliku od Prijepolja za ovu utakmicu trener Osećanski mogao je da računa na sve igrače sem Cerovca i Despotovića.

U prvih nekoliko minuta Loznica je opipavala puls domaće ekipe i zabeleženo je par šuteva iz daljine Pavlovića ali i jedna dobra odbrana Samardžića. Dušan Lukić doveo je Loznicu u vođstvo posle dobre i lepe akcije ali i odlične prednosti sudije. Veoma brzo je u šansu ušao Tomić ali je imao lošu završnicu. Lukić je ponovo bio u centru pažnje i dobrom asistencijom pronašao Kovačevića za vođstvo od 2:0. U igru je ušao Branko Borić maestro sa loptom, napravio potez izbacivši 3 protivnička igrača i efektno postigao gol za 0:3. Do kraja prvog dela još dva pogodka postigli su Savić Ognjen i kapiten Golijan pa se na odmor otišlo sa rezultatom 0:5. U drugom delu lozničani su smanjili gas, postigli su još dva gola prvo Borić a zatim ponovo Ognjen Savić na asistenciju Miloša Savića. Svi igrači zaslužuju pohvale i dali su veliki doprinos ovoj istorijskoj prvoj pobedi našeg najmlađeg kluba koji je na ovoj utakmici nosio rezervnu garnituru opreme. Klub će svoje dresove zeleno plave predstaviti na premijeri u dvorani Lagator.

Za razliku od srpskoligaškog suđenja u Aranđelovcu sudijski par Jakšić i Dinić odsudili su utakmicu za čistu desetku.

-Veoma smo ponosni na našu prvu pobedu. Rad Osećanskog i Borića sa mladim momcima video se na ovoj utakmici. Opet se ponavljam da smo mi pioniri u ovom sportu koji treba da zaživi u našem gradu i da je početak veoma težak. Momci su uporni nastavljaju da žestoko rade i usavršavaju se. Zahvalio bih se veoma ljubaznom domaćinu u Aranđelovcu gde smo imali sve uslove za nesmetano odigravanje utakmice – kazao je Aleksandar Stanković predsednik kluba.

LOZNICA: Samardžić,Pavlović,Savić I. Tomić,Golijan,Tubić,Savić O. Lukić D.Lukić S.Kovačević,Savić M. Borić Matić. Kapiten: Miloš Golijan Trener: Predrag Osećanski

Strelci:Lukić D. Kovačević ,Borić x2, Savić O. x2, Golijan

 

 

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas