Borba za 120.000 na turniru u Krupnju od 20-od Decembra

turnir-krupanjNajači turnir u malom fudbalu u Podrinju i šire,već godinama je u Krupnju. Ove godine ljubitelje futsala očekuje atrakcija na novom parketu sportske hale u Krupnju.

Božićni turnir u futsalu KRUPANJ 14/15  počinje 20-og Decembra u Sportskoj hali Krupanj. Ovogodišnji organizatori turnira biće FK Cerova i Fudbalska Akademija RAĐ. Turnir se održava u tri kategorije Seniori, Veterani i Futsal dečija liga Srbije a sve ovo ispratiće Futsal Asocijacija Srbije. Prijave ekipa vršiće se do 17-og decembra kad će biti održan žreb i konferencija za medije.

Kotizacija za seniore je 10.000 rsd, za veterane 8.000 rsd a kotizacija za dečiju ligu je 5.000 rsd. Nagrada za osvajanje prvog mesta u seniorskoj konkurenciji je 120.000 rsd, kod veterana 80% od ukupnih uplata, dok je za dečiju ligu pripremljen veliki broj pehara, plaketa, diploma a prvaci svih godišta  odlazi na završni turnir Futsal Asocijacije Srbije za nezvaničnog prvaka Srbije. Telefoni za prijave su: 064-586-33-09 i 064-377-16-90

Novi parket u hali Sportskog centra Krupanj doprineće odličnim fudbalskim predstavama majstora malog fudbala. Veliki broj ljudi učestvuje u ovoj organizaciji turnira, spremaju se novine koja dosad nisu bila na ovom turniru a imaćete prilike da svakodnevno gledate video priloge sa ovog tirnira kao i svakodnevne fotografije sa utakmica svih kategorija.  Veliki broj sportskih portala prenosiće svakodnevno izveštaje  sa turnira iz Krupnja.

bio-medica-baner-600x80

Očekuje se da ovo bude najbolji turnir koje do sad organizovan u Krupnju. Takođe očekujemo da će te prijaviti svoju ekipu jer je ovo jedinstvena prilika da kroz sport reklamirate svoju firmu i uključite se u sportsku borbu za 120 000 rsd.

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas