Borac i Jagodina kažnjeni sa oduzimanjem po 6 bodova i 10 miliona

Disciplinska komisija FSS je u četvrtak kaznila i Borac i Jagodinu zbog nameštanja utakmica koje su čak privukle pažnju UEFA, te je po njihovom nalogu i sprovedena istraga, koja je na kraju dovela do ovakvog epiloga. Čačanima i Jagodincima je oduzeto po šest bodova, a kažnjeni su i novčano sa šest i četiri miliona dinara.

Na sednici Disciplinske komisije FSS održanoj dana 15.04.2021. godine, kojom je predsedavao Ivan Nikolić, u vezi sa dostavljenim pisanim informacijama od strane nadležnih organa UEFA protiv GFK „Jagodina“ Jagodina i FK „Borac 1926“ Čačak, da su svojim činjenjem ugrozili i povredili integritet fudbalskih utakmica Prve Lige Srbije FK „Trajal“ – FK „Jagodina“ i FK „Železničar“ – FK „Borac 1926“, donete su sledeće odluke:
1. Kažnjava se GFK „Jagodina“ Jagodina oduzimanjem 6 (šest) bodova od onih koje je osvojio do izricanja ove kazne i novčanom kaznom u iznosu od 6.000.000 (šest miliona) dinara.
2. Kažnjava se FK „Borac 1926“ Čačak oduzimanjem 6 (šest) bodova od onih koje je osvojio do izricanja ove kazne i novčanom kaznom u iznosu od 4.000.000 (četiri miliona) dinara.

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas