Zrenjaninci odneli bod iz Lagatora

Velika očekivanja ali slab učinak na startu sezone futsalera Loznice. Oni su u 1.kolu odigrali nerešeno 4:4 sa ekipom SAS iz Zrenjanina i ako su tokom čitavog meča bili bolja ekipa. Imali su sve u svojim nogama kod rezultata 3:1 i umesto da dokusure protivnika sa još nekoliko golova, stali su i ušli u drugo poluvreme sa samo 2 gola prednosti što je u futsalu mala razlika.

Jesu bili oslabljeni neigranjem kapitena Maksimovića i Nikole Nikolića koji nije ušao ni sekund na utakmici iz nepoznatih razloga. Roster je bio manji zbog toga. Istrošio se Milovanović mnogo, nije imao snage u izglednim situacijama a blisatao je Marko Avramović sa tri pogodka. Malo je jedan raspoloženi Avramović u ovom rangu takmičenja. Nisu u nekim situacijama ni imali sreće igrači Loznice, ili su pogađali okvir gola ili je igrač utakmice gostujući golman Đuro Rodić odbranio.

Ukoliko ovako nastave sa igrama biće ovo žestoka borba za opstanak u profi rangu i ako je na početku sezone najavljen juriš na prva tri mesta koja mogu da donesu Prvu ligu.

Posle prvog odigranog kola Loznica se nalazi na 6. mestu. U sledećem kolu u dvorani Lagator dočekaće ekipu Metalca iz G.Milanovca.

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas