Zajednička završna tribina opštinskih odbora SNS i SDP u Malom Zvorniku

Završna tribina opštinskih odbora Srpske napredne stranke (SNS) i Socijaldemokratske partije Srbije (SDP) u Malom Zvorniku, održana danas u velikoj sali Biblioteke ’’17. septembar’’, kruna je dvomesečnog promovisanja programa stranaka koje su koalicioni partneri na predstojećim izborima.

Ove sedmice, Izborni štab OO SNS Mali Zvornik posetio je dr Aleksandar Martinović, član IO SNS, kandidat za poslanika i predsednik Upravnog odbora Agencije za privatizaciju, zainteresovan za stanje privrednih subjekata na teritoriji opštine Mali Zvornik, preduzeća i fabrika koje su u nadležnosti Agencije. Martinović je razgovarao sa predstavnicima zaposlenih u Društvu za proizvodnju građevinskog materijala „Ravnaja“ AD i posetio pogon ’’Dvadesetprvi maj – Fabrika automotora“ d.o.o. Beograd – u restrukturiranju, koji ne posluje više od 10 godina, ali je u najproduktivnijem periodu zapošljavao oko 250 radnika.

’’Pohvalno je da se u ovom pogonu sva oprema sačuvala’’, istakao je Martinović prilikom posete, saslušavši konkretne predloge i sugestije, obećavši da će se založiti, da se u što skorije vreme detaljnije razmotri situacija, te pomognu i Ravnaja i pogon DMB u Malom Zvorniku, kako bi prebrodili krizu i ostvarili pomake ka pozitivnom poslovanju, što bi obezbedilo nova radna mesta.

Predsednik OO SNS Zoran Jevtić izrazio je očekivanja da će sugrađani prepoznati snagu, reformsku poruku Srpske napredne stranke i dati joj glas podrške.

’’Uveren sam da jedino SNS budi nadu i garantuje najsiromašnim opštinama opstanak, budućnost i mogućnosti razvoja. Činjenica je da stranke koje vode vlast u Malom Zvorniku, iako godinama na vlasti, nisu ispunile svoja obećanja, nisu postigle nikakav napredak, nisu pokrenule proizvodnju, a na polju zapošljavanja uspešne su isključivo u javnom sektoru i administraciji. Veći broj glasova naših birača i uspeh SNS, je garant da ćemo i mi imati značajniju podršku na lokalnim izborima, te konačno sinhronizovati saradnju republičkih institucija sa opštinskom vlašću koju nameravamo da zasluženo osvojimo“, poručio je biračima Jevtić.

Završnoj tribini opštinskih odbora SNS i SDP u Malom Zvorniku, pored dr Aleksandra Martinovića, prisustvovali su predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Loznica dr Jezdimir Vučetić – Dako i član Glavnog odbora SDPS Marko Stojanović, u ime koalicionog partnera. Podršku SNS u Malom Zvorniku pružaju i dve stranke iz susednog Zvornika – Napredna Srpska i Srpska Napredna Stranka Republike Srpske.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas