DSS u Malom Zvorniku: Aktivnostima na terenu do svakog člana i simpatizera

Opštinski odbor Demokratske stranke Srbije u Malom Zvorniku promovisao je predizborni program političke i ekonomske neutralnosti Srbije u direktnim kontaktima sa članstvom i simpatizerima.

“Posetili smo sve mesne odbore, a najposećenije tribine su u mesnim zajednicama Brasina, Borina i Radalj. Imali smo punu podršku lidera mačvanskog Okružnog odbora Vladimira Gvozdenovića. Naša stranka nije trošila novac birača, a svakako nije zloupotrebila ministre, državne sekretare, opštinske i državne administrativne resurse kao instrument političke kampanje. Sinoć smo prisustvovali završnoj predizbornoj konvenciji u Beogradu, a u Malom Zvorniku je danas postavljen štand kako bismo sve sugrađene upoznali sa predlogom nove državne politike. Činjenica je da se dosadašnja politika bavila samo razvojem evropskih integracija, zapostavljajući razvoj Srbije i njenih osiromašenih opština“, kazao je dr Dalibor Lipovac, predsednik opštinskog odbora DSS.

Suštinu programa te stranke – politička neutralnost, a ne Evropska unija, ekonomija političke neutralnosti, a ne rasprodaja srpske zemlje i vojna neutralnost, a ne NATO pakt, u razgovoru sa prisutnim sugrađanima prezentovala je kandidatkinja za poslanika u parlamentu Srbije Vinka Marjanović, profesor fizike.

“Na ovim izborima nema novih ljudi, sve uticajne stranke i njihovi kadrovi su se već okušali u vršenju vlasti i naši sugrađani moraju doneti odluku na osnovu svog ličnog iskustva, u proteklih 20 godina. Mi odgovorno tvrdimo da je, u novijoj istoriji Srbije, period u kojem je Demokratska stranka Srbije vodila Vladu upamćen po političkoj stabilnosti, karakterišu ga socijalna sigurnost i prvi jasni znaci ekonomskog prosperiteta. Mi i danas, jedini u izbornoj kampanji, imamo detaljan Program razvoja Srbije za period od 2014. do 2019, spreman za realizaciju. Potonja praksa naših naslednika je pokazala da za Srbiju nema ekonomskog razvoja dok se primenjuje Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju. Naša država je tokom poslednjih šest godina izgubila dve milijarde evra što je jednako gubitku 300.000 radnih mesta“, ističe dr Dalibor Lipovac.

“U prljavoj kampanji DSS je uspela da ostane dosledna, časna, neokaljana, pristojna i razložna u prenošenju svoje poruke. Zbog toga očekujemo zapažen uspeh na izborima, a mi se ozbiljno angažujemo u nastojanju da biračima pojasnimo kako politička neutralnost nije samoizolacija već saradnja sa svima na ravnopravnoj osnovi“, naglasila je Vinka Marjanović, kandidatkinja za poslanika.

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas