Za građane 20 miliona dinara bespovratnih sredstava za energetsku efikasnost (video)

 

 

Javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava za podizanje nivoa mera energetske efikasnosti, domaćinstava, kuća i stanova koji grad Loznica dodeljuje, biće raspisan sutra, saopštio je danas medijima predsednik Komisije za energetsku efikasnost Dejan Stalović.

Građanima koji žive u porodičnim kućama i stanovima na raspolaganju je devet mera, a ukupan iznos obezbeđenih sredstava 20 miliona dinara.

Potrudili smo se da im maksimalno olakšamo kako da konkurišu i dođu do subvencija. Od otvaranja konkursa, od sutra, sva dokumentacija se nalazi na sajtu grada, mogu doći na šalter osam u gradsku upravi i preuzeti je i ući u proceduru njenog prikupljanja, a ove godine konkurs nije vremenski oročen.

Poslednje dve godine zajedno sa Ministarstvom rudarstva i energetike sprovodimo ovaj konkurs i uradili smo važne stvari na podizanju energetske efikasnosti domaćinstava ugradnjom kotlova, postavljanjem fasada ili zamenom stolarije. Reč je o 245 domaćinstava, a ono po čemu smo prepoznatljivi na nivou Srbije je unapređenje svojstava stambenih zgrada koje je dobro prihvaćeno – kazao je Stalović.

 

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas