Večeras overa jesenje titule

U veoma uzbudljivoje jesenjoj sezoni srpske “serije c” večeras će futsaleri Loznice da overe jesenju titulu. Oni će od 19:30 u dvorani Lagator dočekati ekipu Zlatar iz Nove Varoši.

I ako su na prvom mestu sa utakmicom manje, večeras ih očekuje veoma težak zadatak jer gosti dolaze jako motivisani na ovaj meč. Loznica želi da poveća t.j. vrati prednost nad najvećim konkurentom kog je u četvrtak pobedila u Leposaviću na njihovom terenu. Liga je veoma izjednačena svako može svakog pobediti to su lozničani osetili na svojoj koži.

Futsal tim Loznice izaziva veliku pažnju gde god se pojavi tako su hale puno. Najbolji primer je prošlo kolo kad se u Topoli skupila puna dvorana a u proseku Oplenac gleda oko 15 ljubitelja ove igre. Slično je bilo u Leposaviću na Kosovu i Metohiji i to čini dodatno opterećenje za tim Loznice. Po statistikama uz ekipu Crvene Zvezde, Loznica je najgledaniji futsal tim u Srbiji.

Loznica večeras kao i predhodne dve utakmice neće moći nastupiti u najačem sastavu. Zato je pomoć verne publike veoma bitna kako bi proslava jesenje titule bila potpuna.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas