Futsaleri jesenji šampioni ! (video+foto)

Futsaleri Loznice osvetlali su u potpunosti obraz kolektivnog sporta u našem gradu. Ove godine plasirali su se u treću ligu a već na polusezoni osvojili šamponsku titulu u ovoj ligi sa ogromnim šansama da od leta igraju savezni rang. Loznica je zaključila jesen onako kako je uglavnom igrala tokom polusezone – pobednički, atraktivno, efikasno, tačno i tečno, nadasve lepo za oko.

Naš najmlađi klub večeras je bez veliki poteškoća visokim rezultatom 9:3 savladao  ekipu Zlatara iz Nove Varoši. Najbolji pojedinac na meču bio je Dragiša Komarčević strelac 4 gola a po jedan su dali Zarić,Molerović, Ilić, Sredojević i Đorđević.

-Ponosan sam što sam deo ove ekipe i uprave kluba. Osećam veliku radost i ponos kao veliki patriota našeg grada na fudbalere koji prave fantastične rezultate isto tako i sa ovim sjajnim momcima koji vode klub. Ipak, ne želim na ovome da stanemo. Trofej nije osvojen, već nas na proleće očekuje još dosta posla – kazao je ugledni loznički doktor Miodrag Lazarević, odmah po završetku meča.

Loznica je osvojila 21 bod po 3 više od Partenona i Oplenca a 4 više od najvećeg konkurenta ekipe Leposavić.

V.Ilić

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas