UFK Lagator pustio u rad zvanični sajt

Ustanova za fizičku kulturu “Lagator“ pustila je u rad zvanični sajt putem kojeg će Lozničani ubuduće moći da se informišu o svim aktivnostima ustanove ali i da zakažu termine za sve usluge koje se na „Lagatoru“ pružaju .

Tokom proteklih godina UFK „Lagator“ uspeo je da svoj rad podigne na viši nivo, te tako Lozničani danas u svom gradu imaju modernu ustanovu za fizičku kulturu u kojoj mogu da vežbaju fudbal, tenis, plivanje, rukomet, streljaštvo i brojne druge sportove.

Direktor UFK „Lagator“ Željko Marjanović, kaže da je Loznica grad sporta i grad mladih, i da će se i u budućnosti ulagati sredstva u sportsku infrastrukturu.

„Uspeli smo da od „Lagatora“ napravimo vrhunsku ustanovu, koja je vremenom postala jedan od simbola Loznice. Naše usluge koristi jako veliki broj ljudi svih uzrasta, a naročito mladih zbog čega sam jako ponosan. Zbog toga ćemo nastaviti da i dalje ulažemo u mlade ljude i sport, i omogućimo Lozničanima da imaju iste uslove i mogućnosti kao i oni koji žive u velikim gradovima“, rekao je Marjanović.

Tokom prošle godine, Grad je uložio više od 70 miliona dinara u Ustanovu za fizičku kulturu „Lagator“, i time doprineo da se obogate sportske i rekreativne ponude ustanove.

Sajt UFK „Lagator“ možete pronaći na ovom linku.

sportski-centar

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas