Preuzmite besplatno mobilnu aplikaciju InfoLo i budite obavešteni !

SVI NA JNA Biti srcem vezan u tome leži snaga

Jaku poruku poslao je FK Loznica pre današnje utakmice četvrtfinala KUP-a Srbije u Beogradu protiv Partizana.

„Biti srcem vezan u tome leži snaga“

Ova poruka je delovala snažno na sve patriote u Loznici koji će se u velikom broju naći danas na stadionu JNA. Stvorena je euforija, tako da je sav kontigent karti dobijenih za ova meč podeljen je u roku od pola sata.
-Da smo dobili 2000 karata, bilo bi malo kolika je potražnja. Sve karte koje je klub dobio podelio je besplatno našim sugrađanima i navijačima. Da kažem da se radi o kartama za zapadnu i severnu tribinu. Drago mi je zbog velikog interesovanja.  Ovo samo govori da nam je stadion preko potreban a mi smo ovim uspehom pokazali da nam je cilj u skorije vreme „Superliga“ – kazao je predsednik lozničkog Vlastimir Lukić

Danas nas čeka veliki protivnik, koji je iskazao respekt prema našem klubu. Imponuju reči šefa stručnog štaba Partizana Aleksandra Stanojevića, koji će na ovaj meč izvesti najači sastav.
Čuda su moguća i treba verovati u njih ! Loznica je već napravila ogroman uspeh, nema šta da izgubi. Sa druge strane Partizan ima teret pobede u cilju duple krune.
Fudbaleri Loznice poslednjih godina najbolji su promoteri našeg grada širom zemlje. Potpuno su opravdali sva ulaganja u sport od strane Gradske uprave.
Danas igraju utakmicu u kojoj podižu renome srpskom fudbalu.
SVI NA JNA!

Sreda 17:00 ,Stadion Partizana, Direktan prenos na Arenasport 2 Premium

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas