Stanojlović u poslednjim sekundama dao gol za pobedu (video)

U Čačku je odigrano 32 kolo Prve lige Srbije, gde je Loznica u 94 minutu slavila pobedu golom mladog Slobodana Stanojlovića. Posle posta od pet utakmica, Loznica se vratila se na pobednički kolosek.

 

 

Nikola Nikolić

Bila je ovo dobra igra izabranika trenera Mićića gde se ceo meč njegov tim pitao za sve na terenu. Borac je imao samo jednu izglednu priliku na početku utakmice kada je prečka spasila gol Ružića. Posle toga proradila je mašina u veznom redu Vraštanović- Matić-Milinković-Belić i pakovala napadačima izgledne prilike za gol. Nije uspeo da pogodi Komarčević iz nekoliko dobrih situacija ali je i golman Maslarović dobro reagovao . U 94 min trud se isplatio, Komarčević je asistirao na levu stranu do Stanojlovića koji vuče loptu do ivice kazneng prostora a potom odličnim šutem šalje loptu u mrežu Maslarovića.

Na ovom meču jedan igrač ,koji je odigrao prvi meč za Loznicu ove sezone , otvorio je oči mnogima. Radi se o Nikoli Nikoliću koji je ušao u drugom poluvremenu na mestu štopera i odigrao ovaj meč doktorski.

U sledećem kolu Loznica će biti domaćin ekipi Zemuna.

LOZNICA: Ružić 7, Ilić 6 (Nikolić 8), Spasenović 7,Matić 7,Stanojlović 8, Komarčević 7, Janjušević 7, Milinković 7,Vraštanović 8,Belić 7,Ivić 8

Igrač utakmice: Slobodan Stanojlović (Loznica)

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas