Stalović: Loznica spremna za finalni turnir KUP-a

Kup „Milan Ciga Vasojević“ u konkurenciji košarkašica biće održan u Loznici 16 i 17 marta.

Voljom žreba je odlučeno da se u prvom polufinalu u subotu od 16 časova sastanu Crvena zvezda i Novosadska ŽKA. U drugom meču, koji počinje u 18.30 časova, snage će odmeriti Radivoj Korać iz Beograda i ekipa 021 iz Novog Sada.

Na žrebu je bio prisutan  pomoćnik gradonačelnika Loznice Dejan Stalović koji se obratio prisutnima:

– Veliko mi je zadovoljstvo da vas sve pozdravim u ime grada Loznice i u ime našeg rukovodstva, da vam poželim dobrodošlicu u naš grad. Nadamo se spektaklu i očekujemo da najbolji pobedi. Mislim da je lepo rečeno da Loznica i KSS stavarju strateško partnerstvo. Veliki broj mlađih reprezentativnih selekcija se godinama unazad priprema u Banji Koviljači, odakle odlazi na velika takmičenja i donosi medalje. Nama je to velika čast i nadamo se da će tako biti i ubuduće. Uvereni smo da će predstojeći finalni turnir Kupa Milan Ciga Vasojević proteći u najboljem redu i spremni smo za to takmičenje, koje će se održati u našem Sportskom centru „Lagator“ sa potpuno novim parketom i koševima. Loznica je definitivno grad sporta i sa velikim zadovoljstvom vas očekujemo u našem gradu, a mislim da je ovo odlična uvertira za predstojeće Evropsko prvenstvo seniorki, koje će se održati u našoj zemlji.

– Velika mi je čast i zadovoljstvo što mogu da vam se obratim i, pre svega, da se zahvalim igračicama i klubovima koji su ostvarili uspeh i plasirali se na završni turnir. Takođe želim da se zahvalim domaćinu Loznici, koja drugi put zaredom organizuje finalni turnir Kupa Milan Ciga Vasojević i smatram da je KSS u toj sredini našao strateškog partnera- kazao je potpredsednik KSS za takmičenja Dušan Projović

Ovako je bilo prošle godine u finalu kad su se sastali večiti Crvena Zvezda i Partizan. Kup su osvojile košarkašice Partizana koje ove godine neće imati priliku da brane trofej.

 

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas