Srpski Robin Hud

Milinko Isaković je momak iz Loznice koji je već neko vreme široj javnosti poznat kao neko ko radi dobra dela širom Srbije.

On kaže da je jedina stvar koja se isplati na ovom svetu, ulaganje u decu i da među njima treba širiti osećaje i osobine poštenja, iskrenosti i odanosti.

„Pitaju me neki prijatlelji odakle mi snaga i volja da ponovim ono što sam prošle godine radio. U ovom teškom vremenu, u kom čovek jedva sastavlja kraj sa krajem, jedina stvar u koju se „ispalti“ ulagati su deca i među njima treba širiti osećaj i osobine, poštenja, iskrenosti, odanosti, volje za napretkom, istrajnosti, radnosti… osećaje pripadanosti istoj zajednici među njima samima (decom), a ta će deca, to vratiti – ne nama, nego nekim budućim generacijama i oni će dati sebi, i okolini sve ono što današnje propuštaju“, kaže Milinko i dodaje:

„Zahvalan sam Bogu, životu ili sudbini, što su mi dali priliku da zaradim, taman toliko koliko mi je potrebno da svaku od akcija koju sprovodim, uz mnogo muke i iskušenja dovedem do kraja… Nije mi nekada lako, kao ni bilo kome drugom, no ja ne znam drugačije“.

Оставите одговор

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas