Preuzmite besplatno mobilnu aplikaciju InfoLo i budite obavešteni !

SPS Mali Zvornik: Saopštenje za javnost

Drugovi Socijalisti i simpatizeri,

želimo da vam se obratimo povodom nedavnih dešavanja na skupštini održanoj 27.11.2014.godine.

Bez znanja Opštinskog odbora i rukovodstva Partije, grupa odbornika SPS Mali Zvornik, potpisala je zahtev za smenu predsednika opštine Mali Zvornik iz Socijalističke partije Srbije i ušla u koaliciju sa Srpskom naprednom strankom, povodeći se ličnim interesima, što će se uskoro i pokazati.

Predsednik OO SPS Mali Zvornik Dragan Bogićević nedavno je ponovo izabran na tu funkciju na izbornoj konferenciji održanoj 15.11.2014.godine. Zbog toga jedino on kao predsednik OO ima pravo da potpisuje koalicione sporazume, tako da koalicioni sporazum koji su potpisali pomenuti odbornici, koji se inače predstavljaju kao članovi SPS-a nema važnost.

Predsednik Bogićević dobio je podršku i iz IO Glavnog odbora u Beogradu, od gospodina Branka Ružića, kao i od predsednika Okružnog odbora Nenada Borovčanina.

Zbog svega toga, Opštinski odbor SPS Mali Zvornik odriče se svojih bivših članova, koji su napravili ovaj prestup i po Statutu SPS-a sami sebe iščlanili iz Socijalističke partije Srbije.

Od sad pa nadalje, odborničku grupu SPS u Skupštini opštine Mali Zvornik činiće: Dragan Bogićević, dr Gordana Cmiljanović i Desimir Erić. – stoji u saopštenju koji je poslato našem portalu.

bio-medica-baner-600x80

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas