Sportska oprema za sve fudbalske klubove na dan utakmice Srbija-Iran

Svečano će biti pre utakmice Srbija-Iran na radost svih fudbalskih klubova u Loznici.

Opštinski fudbalski savez Loznica i Grad Loznica u ponedeljak 4.februara od 17;00 u svečanoj sali SC Lagator podeliće sportsku opremu svim klubovima iz našeg kraja. Podela sportske opreme ima prevashodno značaj pomoći klubovima ulaganjem u sport ali i razvoju kulture zdravog života dece i mladih, ulaganje u sport je važno i zbog toga što neki od mladih sportista vremenom dostignu sjajne uspehe na takmičenjima.

Tom prilikom biće pripremljen koktel za sve klubove, goste i zvanice. Dolazak je potvrdilo kompletno rukovodstvo FS Srbije na čelu sa selektorom Mladenom Krstajićem. Takođe biće prikazan i kratki film o fudbalskoj Loznici.
Po završetku ove svečanosti prisustvovaće se međunarodnoj futsal utakmici Srbija-Iran.

-Kao što smo i obećali klubovima, uz pomoć grada, obezbedili smo im sportsku opremu. Ovo će biti samo jedna od akcija koju ćemo sprovesti za naše klubove i mlade sportiste u Loznici. Zahvalan sam predsedniku Slaviši Kokezi, što nam je ukazao poverenje u organizaciji jedne velike utakmice, kakva je Srbija-Iran. Koliku pažnju privlači ova utakmica govori i to što će biti direktno prenošena na TV Arena Sport.  Biće to veliki spektakl za naše sugrađane -kazao je predsednik OFS Loznica Milutin Baštovanović

Podsećamo da se za utakmicu Srbija-Iran u Lagatoru 4.februara traži karta više, jer naš nacionalni tim dočekuje treću ekipu sveta, reprezentaciju Irana.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas