Poštovani,

Obaveštavamo Vas da je od četvrtka 24.01.2019.. godine, otvoren sistem akreditovanja medija za predstojeću prijateljsku futsal utakmicu „A“ reprezentacija Srbija-Iran , koja će biti odigrana u ponedeljak, 04. februara 2019. godine, sa početkom u 19:00 časova u sportskoj hali „Lagator“ u Loznici.

Prijem zahteva za akreditovanje biće otvoren do ponedeljka, 04. februara 2019 u 14:00.

Vaše zahteve za dobijanjem akreditacija šaljite na novu mejl adresu: press@ufklagator.com, na memorandumu svoje kuće.

Zahtev mora da sadrži ime i prezime novinara i poziciju u dvorani sa koje će izveštavati (print i elektronski mediji za novinarsku ložu, fotoreporteri za poziciju na terenu, radio izveštači za njima određene pozicije i televizijske kuće koje nisu nosioci TV prava i koji, podsećamo, nemaju pravo snimanja susreta).

Akreditacije će se izdavati u prostorijama UFK Lagator na dan utakmice od 14:00 do 19:00

Zamena akreditacija, odnosno imena prijavljenih novinara, nije moguća i akreditacije će se izdavati samo licima čija se imena nalaze na spisku akreditovanih.

Kontrola će biti obavljena na ulazu.Broj mesta je ograničen, pa se zato mole redakcije da prijavljuju broj novinara prema stvarnim potrebama posla.

Molimo Vas da u celosti ispoštujete naznačeni rok za akreditovanje, jer u protivnom nećete moći da dobijete propusnicu za praćenje utakmice.

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas