SNS GO Loznica obeležena slave stranke – Svete Petke

Rezanjem slavskog kolača u prostorijama Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Loznici danas je obeležena slava Srpske napredne stranke – Sveta Petka. Ovogodišnji domaćini slave bili su potpredsednici Gradskog odbora – dr Radovan Divnić, Milan Jugović i Marko Purtić.
„Briga o svakom građaninu jeste osnovni postulat postojanja Srpske napredne stranke. Suština naše politike je slobodarska, slobodna i nezavisna Srbija. To je ono što sve članove stranke obavezuje da još brže, bolje i predanije rade na unapređenju života građana i za bolju budućnost naše dece. Mudra i državotvorna politika predsednika Aleksandra Vučića je stub i okosnica rada Srpske napredne stranke, a ono što je posebno važno jeste da svaki dan pokazujemo da imamo dobre ljude, da se borimo za svakog građanina.
Loznica ima istorijsku podršku države i predsednika Vučića, i zajedno nastavljamo da radimo na tome da Loznica postane jedan od 10 najrazvijenijih gradova u Srbiji.
Uz želje da ovaj veliki hrišćanski praznik, posvećen jednoj od najvećih svetiteljki Svetoj Petki, proslavimo u duhu pravoslavlja i srpske tradicije, a da nas čvrsta vera ujedini u nastojanjima da budemo iskreni i pošteni prema sebi i drugima, da imamo čista osećanja, čisto srce i mirnu dušu, svim članovima, simpatizerima i sugrađanima koji obeležavaju krsnu slavu upućujemo srdačne čestitke!“

Gradski odbor SNS Loznica

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas