Saveti za organizovanje prosidbe za pamćenje

Prosidba je iskustvo koje se u mnogim slučajevima dešava samo jednom u životu, zbog čega će je se svi učesnici dugo sećati, a naročito ukoliko dodate element originalnosti

Ovaj trenutak od velikog značaja ukoliko se dobro isplanira može biti zaista nezaboravan. Međutim, organizovanje jedinstvene i smislene prosidbe može biti zaista veliki poduhvat – naročito za one manje maštovite osobe, ali uz malo pažljivog planiranja i kreativnosti, to se može postići. 

U ovom članku ćemo dati savete za organizovanje nezaboravne prosidbe koja će učiniti trenutak posebnim za vas i vašeg partnera ili partnerku.

Napravite personalizovani plan prosidbe sa rekvizitima

Kada je u pitanju planiranje personalizovane prosidbe, postoje beskrajne mogućnosti koje treba razmotriti, a ključno je da razmislite o ličnosti, interesovanjima i preferencijama vašeg partnera i iskoristite te informacije da napravite plan koji će za njih biti zaista značajan i nezaboravan.

Jedan važan element je i odabir prave lokacije, koja može učiniti veliku razliku u stvaranju romantične i nezaboravne atmosfere. Uzmite u obzir mesta koja imaju posebno značenje za vas dvoje, kao što je mesto gde ste imali prvi sastanak ili lokacija koju oboje volite. 

Alternativno, razmislite o nekonvencionalnijoj lokaciji koja odražava interesovanja vašeg partnera, kao što je pešačka staza, muzej ili plaža.

Kada odaberete lokaciju, vreme je da pređete na dekorisanje lokacije u čemu će vam pomoći izrada rekvizita poput zastava zelene boje ili sa vašim inicijalima.

Zastave pritom mogu obeležiti takozvani “finiš-lajn” odnosno višu etapu u vašem odnosu i pretapanje veze u veridbu i kasnije brak.

Sem toga, dekoracija može uključivati ukrašavanje lokacije svećama, cvećem ili drugim romantičnim elementima ili unošenje ličnih detalja kao što su fotografije ili sentimentalni predmeti i ukoliko planirate da zaprosite u otvorenom prostoru, razmislite o tome da ponesete ćebe za piknik, neke grickalice i flašu omiljenog vina ili piva vašeg partnera da uživate nakon prosidbe.

Još jedan važan element personalizovanog plana predloga je uključivanje interesovanja i ličnosti vašeg partnera u predlog. 

Na primer, ako je vaš partner gurman, možete da isplanirate zajedničko kuvanje posebnog obroka ili da ih iznenadite rezervacijom u njihovom omiljenom restoranu. 

Sa druge strane ako vaš partner ili partnerka voli muziku, razmislite o tome da uključite posebnu pesmu u prosidbu ili da se dogovorite da neko od zvanica pusti muziku uživo tokom prosidbe.

Takođe je važno razmisliti o tome kako ćete izraziti svoju ljubav i posvećenost tokom prosidbe, zbog čega napišite iskreno pismo ili govor koji izražavaju vaša osećanja i vaše uzbuđenje zbog toga što ćete ostatak života provesti zajedno. 

Takođe možete da uključite posebne gestove, kao što je davanje poklona sa simboličkom vrednošću ili romantično spuštanje na jedno koleno.

Uključite članove porodice i prijatelje u planiranje prosidbe

Uključivanje porodice i prijatelja u vašu prosidbu može dodati poseban štih i učiniti trenutak još nezaboravnijim. To je sjajan način da pokažete svom partneru da ima snažan sistem podrške i da vašu ljubav slave i odobravaju oni koji su vam oboje najvažniji.

Jedan od načina da uključite porodicu i prijatelje je da ih zamolite da pomognu u pripremi i ukrašavanju odabrane lokacije. Pritom, mogu pomoći u postavljanju zabave iznenađenja ili čak uvežbavanjem iznenadnog nastupa ili govora. Ovo pokazuje vašem partneru da su njihovi voljeni jednako uzbuđeni zbog vaše ponude kao i vi.

Drugi način da uključite porodicu i prijatelje je da iznenadite svog partnera vereničkom žurkom nakon prosidbe, kordiniranom sa vašim najmilijima na obližnjoj lokaciji ili čak u vašem domu. 

Pritom, to će vašoj partnerki dati priliku da proslavi sa svojom porodicom i prijateljima i pokaže svoj novi prsten.

Međutim ukoliko želite da uključite porodicu i prijatelje tokom same prosidbe, razmislite o tome da ih zamolite da drže zastave sa posebnim porukama ili čak odglume iznenađujući nastup. 

Ovo će uneti dodatni nivo uzbuđenja i emocija, a vaš partner će ceniti trud koji su svi uložili da ovaj trenutak bude poseban.

Važno je imati na umu da uključivanje porodice i prijatelja treba da bude zasnovano na preferencijama vašeg partnera, jer ukoliko je vaš partner privatniji ili bi više voleo intimniju atmosferu, važno je poštovati njegove želje i planirati u skladu s tim.

Uhvatite trenutak pomoću fotografija ili videa

Jedan od najvažnijih elemenata nezaboravne prosidbe je beleženje trenutka fotografijama ili video snimkom. Ovo će omogućiti vama i vašem partneru da ponovo proživite poseban trenutak u godinama koje dolaze i podelite ga sa porodicom i prijateljima.

Angažovanje profesionalnog fotografa ili videografa je odličan način da osigurate da snimci i fotografije ispadnu jako dobro, a takođe Imaće veštine i opremu neophodnu za snimanje trenutka iz više uglova i visokog kvaliteta, kao i tajnosti kako bi vaš trenutak delovao intimnije. 

Takođe vam mogu pomoći da isplanirate najbolji način da uhvatite trenutak, kao što je koordinacija sa pokretima vašeg partnera ili snimanje reakcija porodice i prijatelja ili vas posavetuju za lepše mesto održavanja

Međutim u slučaju da ne želite da angažujete profesionalca, razmislite o tome da zamolite prijatelja, člana porodice ili slučajnog prolaznika na lozničkom šetalištu da uhvati trenutak za vas, ali im obavezno dajte jasna uputstva o tome šta želite da snime i osigurajte da imaju dobru kameru ili pametni telefon.

Bilo da angažujete profesionalca ili tražite prijatelja da vam pomogne, pobrinite se da uhvatite trenutak na najbolji mogući način i podelite ga sa svojim partnerom na smislen način. 

Želimo vam puno uspeha u budućim poduhvatima i zato osmeh na lice za duži život!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas