RUKOMET: MRK I ŽRK Loznica doneli pobede sa strane-pala Metaloplsatika

Juče su nas fudbaleri Loznice obradovali pobedom nad favorizovanim Radničkim a već danas stižu lepe vesti iz rukometa.

Prvo su od 12h u Beogradu rukometašice ŽRK Loznica Grad savladale domaću ekipu ŽRK Studenski Grad rezultatom 24:28. Lavice trenera Gajića u potpunosti su nadigrale domaći sastav. U potupunosti su popravile koncentraciju u igri pa tako nije bilo mnogo prodatih lopti što ih je koštalo pobede u predhodnom meču.

Posle ovog odigranog kola Loznica ima 4 osvojena boda. U sledećem kolu očekuje ih veoma težak meč u Lagatoru kada stiže favorizovana Hezena.

Večeras su rukometaši MRK Loznica napravili iznenađenje ili to više nije iznenađenje jer igraju fantastično. Savladali su u Šapcu ekipu Metaloplastika 2 rezultatom 27:29. I ako su gubili na poluvremenu 13:10  uspeli su da se vrate u meč i stignu do pozitivnog rezultata najviše zahvaljujući odličnoj igri Bojanića i ponovo sjajnog golmana Jankovića koji su prelomili meč u poslednjih 5 minuta. Metaloplsatika ponovo kao i uvek odličan domaćin i izuzetno korektan protivnik.

Loznica se posle ove pobede i utakmice manje nalazi u vrhu tabele sa osvojenih 6 bodova ima mahsimalan učinak iz tri meča sa gol razlikom +15

U sledećem kolu u Lagator stiže Radnički iz Obrenovca.

 

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas