Ragbisti Loznice sutra za trofej u Starčevu

Stadion u Stračevu će biti domaćin najznačajnijeg događaja u Kalendaru takmičenja Ragbi saveza Srbije ove godine, gde će tokom subote i nedelje biti na programu čak pet finalnih završnica ovogodišnjih veoma uzbudljivih takmičenja.

Meč dana u subotu će biti Finale Prvenstva Srbije u okviru B grupe, gde će se sastati RK Torpedo Mlava iz Petrovca na Mlavi i RK Loznica. Početak utakmice je zakazan za 14:30h. Može se reći šlager dana, jer su sve prethodne utakmice između dva rivala bile veoma neizvesne do poslednjeg sudijskog zvižduka.

RK Loznica je pre nekoliko sezona u svom debitantskom nastupu u takmičenju uspela da osvoji trofej. Ove sezone imaju odličnu priliku da uvećaju broj titula na svom kontu i da obraduje brojne ljubitelje jajaste lopte u Loznici.

foto Facebook izvor sportske novosti

 

Budite bolje informisani od drugih gledajte prenose uživo, dobijajte informacije u sekundiPREUZMITE INFOLO MOBILNU APLIKACIJU.

OBAVEŠTENJE: Rukometni meč između MRK Loznica i MRK Crvena Zvezda odložen je tako da neće biti najavljenog direktnog prenosa.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas