Prirodna kozmetika „Hedera vita“

Kompanija „Hedera vita“ sa sedištem u Lozinici nastala je 2011. godine, kada je započela proizvodnju sapuna sa kozijim mlekom. Od tada se njihov asortiman širio, da bi danas dostigao brojku od 150 proizvoda. Takođe, bave se proizvodnjom oko desetak robnih marki za druge prouzvođače i izvoze u isto toliko zemalja širom sveta, a uskoro ih očekuje i izvoz proizvoda u Rusiju, na šta su posebno ponosni.

 

– Bavimo se isključivo proizvodnjom prirodne kozmetike, što je bio i nekako očekivan splet okolnosti od kada smo napravili prvi sapun sa kozijim mlekom. Potom je nastao sapun sa magarećim mlekom, a dalje smo proširili paletu proizvoda na negu lica, tela i kose. Koristimo švajcarske i nemačke aktivne materije u proizvodnji, čak 80 odsto sastojaka koje koristimo su uvozni i iz strogo kontrolisanih evropskih laboratorija. Izbegavamo parabene, mineralna ulja i sve druge štetne sastojke, po čemu se naša kozmetika razlikuje od drugih – objasnila je Olgica Samoilović, vlasnica kompanije „Hedera vita“.

Hedera vita kozmetika se razvila na: starim farmaceutskim recepturama, prirodnim sastojcima i novim saznanjima u kozmetologiji i tehnologiji.

 

 

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas