Pohvale za JKP Parking servis

Jedan sugrađanin poslao nam je mail u kome iznosi pohvale za jedno gradsko preduzeće. Prenosimo vam njegovo pismo u celosti.

„Moram da pohvalim JKP Parkin Servis iz razlogašto su veoma korektni.Redovno plaćam parking,sms porukom ali samo na zadržavanje preko 15 m. Do 15 minuta nikad mi niu napisali kaznu. Jednom sam u žurbi zaboravio da pošaljem sms, setio sam se kasno posle sat vremena. Stigao sam na parking, za brisač mi je bila okačena kazna. Pomislio sam, sam si kriv sad plati 1000 dinara. Gledajući vreme kad su mi napisali kaznu, razlika u vremenu bila je 34 minuta, ljudi su me pustili 34 minuta da mogu da se parkiram pa tek onda napisali kaznu.

Redovno sam se javio u prostorije JKP sa namerom da platim. Dočekao me mlađi čovek radnik preduzeća. Zatražio uplatnicu i dokumenta, pitao „Ovo vam je prva kazna“ potvrdno sam odgovorio spremajući novac da platim. Na moje iznenađenje ljubazni mladić mi je rekao „Pošto vam je prvi , put nećemo vam naplatiti ali povedite računa sledeći put.

Neverovatno i nisam mogao verovati da u ovakvoj nemaštini i krizi postoji neko ko će vam oprostiti kaznu. Iz tog razloga počeo sam plaćati parking i onih 15 min.“

Milovan Z.

Ukoliko  želite objaviti vaša iskustva sa bilo kakvim dešavanjima u našem gradu pišite nam na emall marketing@loznica.in.rs

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas