Gotova je sezona u Prvoj ligi Srbije 2020/2021

Fudbalski klub Loznica zabeležio je jednu od najuspešnijih sezona od svog postojanja. Zacrtani cilj je ostvaren, kažu moglo je više jer je Loznica u jednom momentu bila u konkurenciji za Superligu Srbije. Liga. u kojoj ispada čak 8 klubova, Loznica je ostvarila opstanak dosta ranije pa je peto mesto sasvim zasluženo.

U poslednjem kolu Loznica je u Vranju pobedila ekipu Dinama 2:3. Opet smo videli odličnu utakmicu kao u jesenjem delu na Lagatoru. Mora se istaće da je šteta što ekipa Vranja napušta prvoligaško društvo jer po svemu prikazanom u dva meča sa Loznicom, zaslužuju opstanak a trener Antić je pokazao da je jedan od najvećih stručnjaka u državi.

Nikola Milinkovic

Loznica je već u desetom minutu došla u vođstvo preko Gorana Matića da bi domaća ekipa izjednačila u 28 minutu iz kornera. Uzbudljivo je bilo na terenu, obe ekipe imale su šta da pokažu igrajući bez pritiska. Za novo vođstvo Loznice od 2:1 pobrinuo se Stanojlović svojim 11 golom u polusezoni a igrao se 51 min. Antić pojačava napad i uspeva da stigne do izjednačenja u 81 minutu. I kada se mislilo da će ovo biti konačan rezultat meča na scenu je stupio Nikola Milinković. Gol koji je postigao u nadoknadi vremena može se poslati na  takmičenje za najlepši gol u 2021 godini.

 

 

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE INFOLO MOBILNU APLIKACIJU

 

Sufinansirano od strane grada Loznica

 

 

 

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas