Turističko-sportska organizacija Krupnja pokazala je i ove godine kako se organizuju manifestacije koje treba da privuku učesnike i publiku. Na platou ispred Biblioteke ”Politika” deveti put su priređeni ”Plodovi Rađevine” sa do sada najvećim brojem izlagača, ali i posetilaca. Prošle godine na ”Plodovima” je bilo osamdesetak učesnika, ove skoro dvostruko više.
Ovde je više od 150 izlagača iz cele Srbije, više od 30 ekipa koje se takmiče u spremanju gulaša, četrdesetak fića na izložbi, kao i više od 20 traktora nabavljenih uz pomoć subvencija. Nismo dozvolili da ovo bude manifestacija isključivo agrarnog tipa nego smo dodali i dozu zabave pa imamo i kvizove za decu, klovnove, animatore, ”fićijadu”, takmičenje za najvećeg gurmana Rađevine… Danas smo, mislim opravdali krilaticu da je Rađevina da rađa, a Krupanj da što rodi bude krupno – kaže Mladen Stefanović, direktor TSOK.
Dodeljene su i priznanja za dostignuća na polju poljoprivrede Pavlu Živanoviću i Radmili Avramović iz Krupnja, Milošu Stakiću, Tomanj, Darku Kneževiću, Tolisavac, i Zoranu Mijiću, Krasava.

 

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas