Čovek za kojeg se vežu svi dosadašnji uspesi KMF Loznica Grad izneo je svoje utiske za Sportski žurnal koje prenosimo u celosti. Kao veliki sporista nije izneo neke činjenice koje su bile veoma bitne u ovoj sezoni i na koje on nije mogao da utiče. Međutim njegove poslednje reči u ovom intervju daju nadu da će Loznica vratiti sledeće godine titulu ali samo da nabeđeni stručnjaci puste legendarnog Perketa da radi taj posao po svom izboru. Ne trebaju nam Brazilci koji ni čunj ne mogu da predriblaju.

Igrači Loznice grada 2018 završili su sezonu porazom u petoj utakmici finala plej-ofa, od FON Banjice i na taj način ostali bez titule i dople krune. Za utehu im je ostao pehar u Kupu Srbije.

Marko Perić, šef struke, još nije u potpunosti sabrao utiske, razmišlja o tome šta i kako je moglo da bude bolje.

– Za svaku ekipu je važno da se adaptira na teren, suđenje, protivnika, ali to, očigledno, nismo uspeli. Posle drugog primljenog gola u petoj utakmici potpuno smo se raspali. Nema šta, FON Banjica je zasluženo pobedio, na kraju, imao je i teži put do finala. Krenuli su od četvrtfinala, igrali protiv Vranja, preskakali prepreke i osvojili titulu – rekao je Perić.

Legenda futsala Srbije priznala je da je tokom sezone bilo mnogo kadrovskih problema, ali da je ekipa uprkos tome imala dobrih momenata.

– Najbolja nam je bila četvrta utakmica finalne serije kad smo uspeli da izjednačimo i izborimo majstoricu. To je bilo ono što tražim od igrača i model kojem težim. Bilo je nekih promena u sastavu, povređenih igrača, Brazilci su došli nespremni. Kad se sve pogleda, bili smo, ipak, dostojan protivnik Studentima. Mislim da je treća utakmica bila ključna, dva puta smo imali prednost, šanse da prelomimo i na kraju – poraz. Sami smo krivi. U sledećoj utakmici smo se mnogo potrošili, u svakom smislu. Kad imate pred sobom peti meč, to je uvek na nož, nismo bili dovoljno spremni na to.

Osvojen je kup, što celoj sezoni daje malo vedriji ton, uprkos neslavnom kraju.

– Trofej je uvek važan, ali ovde je liga najbitnija i svi se spremaju za završnicu. Ostali smo bez titule, nećemo igrati Ligu šampiona sledeće sezone i to je šamar za sve u klubu i moj veliki neuspeh. Ako pogledamo kakva su ulganja bila, Loznica uvek mora da ime najviše ciljeve u svakoj sezoni.

Prekaljeni as ne treba da brine za budućnost u Loznici.

– Voleo bih da ostanem, nisam još razgovarao sa upravom, ali kako stvari stoje biću tu i sledeće sezone – istakao je Perić.

 

Kamera prelaz Šepak

Kamera na granici ŠEPAK live

    KLIKOM OVDE POGLEDAJTE KAMERU UŽIVO NA PRELAZU ŠEPAK    

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas