OPŠTA BOLNICA LOZNICA Razrešena tek postavljena v.d. direktorka Dušanka Čolić

Kako nezvanično saznajemo, samo šest dana posle odluke Vlade Srbije da na mesto vršioca dužnosti direktora Opšte bolnice u Loznici postavi mr sci.dr Dušanku Čolić, internistu, subspecijalistu kardiologije, ona je razrešena te funkcije.

Na tu dužnost postavljena je 20. oktobra, da bi šest dana kasnije Vlada donela rešenje kojim se dr Čolić „razrešava dužnosti vršioca dužnosti direktora Opšte bolnice u Loznici“, što je objavljeno u Službenom glasniku Republike Srbije broj 93 od 27. oktobra ove godine.

Interesantno je da je u lozničku bolnicu poslednjih godina uz pomoć države ulaže kao nikad pre. Završen je hirurško-ginekološki blok, započet pre gotovo tri i po decenije, od 6.400 kvadratnih metara, očekuje se da uskoro stigne najmodernija oprema koja ide u tu zgradu, ali i za druga odeljenja, vredna oko devet miliona evra, a kada stigne ova zdravstvena ustanova biće među najboljima u Srbiji. Kada sva ulaganja budu završena loznička Opšta bolnica imaće praktično samo stare temelje, a ona je i na spisku onih koje treba da dobiju magnetnu rezonancu.

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas