ONLINE JAVNE RASPRAVE O BUDŽETU LOZNICE ZA 2021. godinu

Podrinjski anti korupcijski tim PAKT i Odeljenje za finansije Grada Loznice nastavljaju sa tradicijom sprovođenja javnih rasprava o budžetu Grada za narednu godinu. Ovoga puta zbog pandemije Korona virusa javne rasprave će se sprovoditi na specifičan način – online.

Ideja PAKT-a i Odeljenja za finansije Gradske uprave je da građani i ove godine iznesu svoje probleme i predloge pre sastavljanja predloga budžeta za narednu godinu, kako bi nadležni imali prostora da iznesene sugestije i ideje građana ugrade u predlog budžeta za 2021. godinu. Zbog specifične situacije i zabrane okupljanja PAKT u saradnji sa Odeljenjem za finansije Gradske uprave ove godine organizuje on-line javne rasprave koje kreću od utorka 17. novembra i trajaće svaki radni dan od 10 do 11 časova uživo, pa sve do 21. novembra. Ova inovativna metoda javne rasprave sprovodiće se uz saradnju sa portalom Loznica info, na način da će predstavnici Odeljenja za finansije predstavljati plan i odgovarati na pitanja građana uživo u live stream prenosu na Facebook stranicama Podrinjskog anti korupcijskog tima i portala Loznica info.

Građani pitanja i predloge mogu uputiti i pre početka javnih rasprava putem poruka na pomenutim Facebook stranicama ili putem elektronske pošte na: pakt.loznica@gmail.com , a biće omogućeno da građani i u toku samog prenosa postave pitanja putem poruka na facebook nalozima PAKT-a i Loznica info.

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas