DOBRA VEST: Sva tri fudbalera Loznice negativna na test

Upravo su stigli rezultati testiranja na koronavirus  trojice fudbalera Loznice. Nikola Milinković, Đorđe Belić i Njegoš Janjušević negativni su na koronavirus nema više obolelih u zeleno-belom taboru.

Trener Dragan Mićić i njegovi izabranici sad mogu mirno da nastave sa prvoligaškom misijom. Već u subotu očekuje ih veliko iskušenje kada na Lagator stiže Borac iz Čačka.

Poslednju utakmicu ova dva kluba odigrala su prošle sezone kada su u Čačku pobedili domaćini 2:0. Bila je to dobra utakmica koju smo direktno prenosili na Loznica Info kanalu. Već tada su se videli današnji obrisci trenera Mićića, Loznica je odigrala sjajno ali poražena. Na proleće je prekinuto prvenstvo pa Loznica nije imala priliku za revanš. Ta prilika se ukazala sada ali u višem rangu Prvoj ligi.

Utakmica Loznica – Borac Čačak igra se u subotu sa početkom u 13:00. Utakmica će biti direktno prenošena na TV Arenasport. Ovo je prvi put u istoriji da direktan tv prenos ide sa Lagatora na jednoj od velikih sportskih kanala.

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas