Niko kao „Black Dragons“ održano „Motočašće 2022“

Moto skup „Motočašće 2022“ u organizaciji moto kluba „Black Dragons“ iz Loznice zabeležio je rekordan broj posetilaca iz zemlje i inostranstva.
Miroslav Popović, „alfa i omega“ tog kluba, kaže da im je „najbitnije da su se svi proveli lepo, kao i činjenica da drugu godinu zaredom manifestacija prolazi bez jednog jedinog incidenta, kako na skupu tako i na putu (evidencija PS Loznica).

Posetioci su mogli da uživaju u svirkama lokalnog Solo benda, zatim Yu grupe, kao i Crna strela, Ledene oči i šlag na tortu Divlje jagode. Publika je padala u trans i ludo se zabavljala. Pored nesnosnih vrućina, veliki broj motociklista odazvao se pozivu. Loznica je tri dana bila puna bajkera i u znaku moto skupa.
– Ovo nam je samo pokazatelj da organizujemo najbolje svirke u gradu, kao i zadatak da sledeće godine budemo još bolji – kaže Popović.
Na skupu su podeljeni pehari učesnicima, a jedna maketa motora uz posvetu otišla je u ruke vlasniku lozničke firme Đaković gradnja i to za izuzetan doprinos i nesebičnu pomoć organizaciji moto skupa.

Ulicama grada protutnjao je defile motorista koji je brojao više od600 motora, šta je rekord s obzirom da je na asfaltu bilo više od 50 stepeni.
V.Mitric

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas